Tjen penge på betalte undersøgelser online omkring lån

Har du optaget lån tidligere eller gør du det stadig. Hvis du gør, så kan det faktisk være at du er heldig, fordi der er nemlig virkeligt mange lånevirksomheder og virksomheder der udsteder lån som gerne vil betale dig for at fortælle mere omkring lige præcist dine vaner og du skal ikke være bange for at besvare disse betalte undersøgelser online da de altid er fuldstændig anonyme. Lad os kigge på hvad det er for noget med de her betalte undersøgelser.

Hvad er betalte undersøgelser?

Betalte undersøgelser online er undersøgelser som bliver fortaget af særlige datavirksomheder som indsamler data som de bliver betalt for at virksomheder. Det betyder eksempelvis at når de store supermarkedskæder gerne vil vide hvordan de skal prissætte deres vare, så får de disse virksomheder til at indsamle informationer fra kunder i form af enten købsvaner, spørgeskemaer eller lignende og så bruger de dem til at give de bedste muligheder for kunderne i håb om mere salg. Det samme gælder disse betalte undersøgelser som fortællere omkring lånevaner for folk der optager lån på nettet.

Hvor meget kan man tjene på disse betalte spørgeskemaer?

Du kan tjene omkring 100 kroner i timen ved at lave de betalte undersøgelser online, men det afhænger dog fuldstændig af hvor mange spørgeskemaer der er til rådighed hos de virksomheder der laver dem. Nogle perioder vil der ingen være mens der i andre perioder vil være en hel masse. Men især spørgeskemaer omkring lånevaner er godt betalte og derfor er det helt perfekt at bruge dig som optager disse lån til at besvare disse undersøgelser.

Du ska forvente at disse spørgeskemaer giver en betaling der svinger mellem 5 kroner og 50 kroner pr. Spørgeskema, men dette afhænger af hvilken type det er og hvor langt det er.