De fleste har prøvet det. Det er sidst på måneden, pengene er små, og pludselig går bilen i stykker. Gode råd er dyre, når bilen strejker, der er langt på arbejde, og bankkontoen er tom. I et sådant tilfælde kan du låne penge hos Resurs Bank til at få bilen fikset.

Hos Resurs Bank kan du låne helt op til 300.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for dit lån. Overvejer du at skifte bilen ud frem for at låne penge til reparation, er det altså også en mulighed. Der er dog flere ting, du skal være opmærksom på, før du indsender din låneansøgning. Blandt andet skal du sikre dig, at du ikke låner flere penge, end du har råd til at betale tilbage.

Skab overblik over din økonomi

Det er nemt at lade sig rive med ved tanken om at kunne låne op til 300.000 kr. på et splitsekund hjemme fra sofaen. Det er dog vigtigt at slå koldt vand i blodet. For selvom du hverken skal stille garanti for lånet eller redegøre for, hvad pengene skal bruges til, er det vigtigt, at du ikke låner mere, end du har råd til. Det er nemlig ikke gratis at låne penge.

Som udgangspunkt skal du derfor starte med at finde lommeregneren frem og lægge et budget. Budgettet skal indeholde en oversigt over alle dine indtægter og faste udgifter. Når du har et overblik over, hvor mange penge du har til rådighed, når regningerne er betalt, kan du bedre vurdere, hvor meget du har råd til at betale af på dit lån om måneden.

Når du har fået en overblik over dit økonomiske råderum, kan du lege lidt med den låneberegner, du finder på Resurs Banks hjemmeside. Ved at indtaste det beløb, du ønsker at låne, og angive lånets løbetid, får du en oversigt over relevante tal i forbindelse med et lån ved Resurs Bank. Blandt andet kan du se, hvor stor den månedlige ydelse vil være samt lånets ÅOP. Det er vigtigt at være opmærksom på lånets ÅOP, som er en forkortelse af Årlige Omkostninger i Procent. Dette tal afslører nemlig, hvor stor en procentdel af lånet du skal betale i årlige omkostninger. Låner du eksempelvis 100.000 kr. med en ÅOP på 12%, skal du altså årligt betale 12% af lånebeløbet i årlige omkostninger. Beløbet dækker blandt andet over renter, gebyrer og øvrige udgifter i forbindelse med lånet.

Hvis du gerne vil sammenligne med andre låneudbydere for at sikre dig, at du får det bedste lån, er det lånets ÅOP, du skal sammenligne med.

Ansøg om et Resurs Bank lån online

Når du har besluttet dig for, hvor mange penge du ønsker at låne, kan du udfylde en låneansøgning på nettet. Det tager bare få minutter og kræver kun, at du finder dit NemID frem.

For at ansøge om et Resurs Bank lån skal du være fyldt 18 år. Desuden må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Det skyldes, at du skal kunne betale dit lån tilbage. Er du arbejdsløs eller langtidssygemeldt, vil du derfor heller ikke blive godkendt til et lån.

Når du har udfyldt din ansøgning, vil du blive kreditvurderet. Det tager kun et øjeblik og foregår via eSKAT, som du giver samtykke til med NemID. Og når din ansøgning forhåbentlig bliver godkendt, skal du blot underskrive din låneaftale med NemID. Pengene vil allerede stå på din konto inden for en til tre bankdage, hvorefter du frit kan bruge dem på lige præcis det, du har lyst til.

Andre populære lån