Hvis du har mest erfaring med at optage et Ferratum-lån, og nu gerne vil prøve nogle andre udbydere, kan det måske føles lidt som en uoverskuelig proces. Der er nemlig mange låneudbydere på markedet. Et Ferratum-lån er ofte et superfint lån, men nogle gange findes der låneudbydere, som du måske ikke vidste eksisterede, og som måske vil passe bedre for dig. Så hvis du har erfaring med Ferratum Kredit, og vil prøve nogle andre udbydere, kan du her få et overblik over tre lån, der er bedre end et Ferratum-lån i 2019. Dette gælder både i forhold til Ferratum-lån og Ferratum Kredit.

 

Optag et hurtigt lån hos AnnaFinans

Hos Ferratum kan du låne op til 20.000 kroner, men hvis du har brug for et større beløb, er det altså nødvendigt at søge efter andre låneudbydere, der kan tilbyde andet end Ferratum-lån. Er du derfor ved at være træt af Ferratum Kredit, kan AnnaFinans måske være en fin mulighed for dig. Hos AnnaFinans kan du nemlig nemt og hurtigt låne helt op til 75.000 kroner. Derudover kan du også selv bestemme lånets løbetid, hvilket gør AnnaFinans til en fleksibel låneudbyder. Det er ydermere nemt og hurtigt at ansøge om et lån, og alt, du skal bruge, er dit NemID. Det hele foregår elektronisk, og du vil få svar på din ansøgning allerede efter 30 sekunder. Det betyder også, at du vil have pengene på din konto 10 minutter efter, du har ansøgt om lånet, hvilket gør det til et hurtigt lån.

 

Få udbetaling efter én dag med Nordisk Lån

Nordisk Lån er endnu en låneudbyder, der giver dig mulighed for at låne et større beløb end hos Ferratum. Her kan du nemlig også låne helt op til 75.000 kroner og få pengene udbetalt dagen efter, du har sendt din ansøgning. Hvis du ansøger i Nordisk Låns åbningstid, vil du tilmed kunne forvente svar på din ansøgning efter kun 15 minutter. Derudover slipper du også for at skulle fortælle, hvad pengene skal bruges til, da det er helt op til dig selv. Dette er med til at gøre processen meget hurtigere, da du ikke skal møde fysisk op i en bank og tale med en bankrådgiver, som det fungerer ved mange andre lån. Derfor er Nordisk Lån også en god låneudbyder, som tilbyder dig hurtig behandling af din ansøgning og hurtig udbetaling af lånet.

 

Lån penge til det du ønsker hos Lånlet

Hos Lånlet får du også muligheden for at låne penge til lige præcis det, du ønsker at låne penge til. Så længe du er over 18 år, har fast bopæl i Danmark, og ikke er registreret i RKI, har du mulighed for at låne penge hos denne låneudbyder. Derudover behandles din ansøgning med stor fortrolighed, så du ikke skal bekymre dig om, at dine oplysninger bliver stjålet. Hvis du sender din ansøgning inden for Lånlets ekspederingstid, vil pengene være på din konto allerede efter 10 minutter. Det er altså endnu et lån, som er nemt at ansøge om, og hvor du kan forvente at få pengene ind på din konto inden for meget kort tid. På den måde kan du hurtigt slippe for Ferratum Kredit.

 

Vælg den låneudbyder, der passer bedst til dig

Hvis du har størst erfaring med Ferratum Kredit og dermed også Ferratum-lån, men ønsker at prøve nogle andre udbydere, er det bare med at undersøge dine muligheder. Lån er aldrig gratis, og derfor er det med at tænke sig om, når man skriver under på en låneaftale. Det gælder også, når det kommer til Ferratum-lån og Ferratum Kredit, ligesom det gør med alle andre låneudbydere. Derfor er det også vigtigt, at man gør sig nogle tanker om, hvad det er for et lån, man gerne vil optage, så det bliver nemmere at finde en låneudbyder, der har nogle tilbud til dig, som også er realistiske. Tag et kig blandt de gode låneudbydere i denne tekst, hvis du vil slippe for Ferratum Kredit, og få optaget nogle fornuftige lån allerede i dag. Der findes mange andre låneformer end et Ferratum-lån, og derfor er det bare med at undersøge dine muligheder, så du finder den låneudbyder, der vil passe bedst til dig.