Få råd til den ny iPhone 11

Vil du gerne have den ny iPhone 11, så forstår vi dig godt. Det er også en virkelig lækker telefon som uden tvivl har fået en masse opgraderinger i forhold til de tidligere forgængere. Men udover at den har en masse fede features, så er den også dyr. Ja den er faktisk meget dyr og ikke nok med at den er meget dyr, så er den langt dyrere end de tidligere modeller, fordi den naturligvis også koster mere at producere nu hvor vores krav til en telefon er vokset. Så derfor har vi lavet 3 tips der kan hjælpe dig med at få råd til den ny iphone 11 eller en hvilken som helst anden ny teknologi som du gerne vil have.

Tag et lille kviklån

Hvis du gerne vil have telefonen her og nu, så er der ikke andet for end at optage det kviklån som du måske godt ved ikke altid er det smarteste. Men det er altså nemt og du kan få din telefon her og nu. Vi har lavet denne guide til at låne 10.000 kroner som kan hjælpe dig med at finde det billigste lån, så du hurtigt kan få det tilbagebetalt. Når du tager et lån på 10.000 kroner så er det nemlig ofte mulit at tilbabetale på en måned eller to og derfor kommer du nærmest ikke til at kunne nå at få særligt mange renter på dit lån.

Afbetalt rente og gebyrfrit hos dit mobilselskab

Hvis du vælger at købe den ny iPhone 11 hos dit mobilselskab, så er der ingen tvivl om at du ofte gør den bedste handel. Nogle mobilselskaber tilbyder nemlig at du kan lave en rente og gebyrfri afdragsordning og hvis du er heldig så kan du også få et billigt iPhone 11 cover  med i handlen kombineret med at du ofte også får mobilrabat når du køber dit mobilabonnement og telefon samme sted.

Spar op eller ønsk dig den i gave

Den sidste her er nok lidt mere kedelig end de andre. Men det er nok også den mest fornuftige. Du kan nemlig også bare vælge den langsigtede løsning hvor du bare spare op til at købe den, så du i løbet af et par måneder kan få telefonen og ikke stå med månedlige afbetalinger eller gebyrer og renter.

Uanset hvad du vælger så ønsker vi dig held og lykke.